Perspectiva de barri

Targetó04

Inscripcions

A la darrera sessió es treballarà sobre l’acció al barri. Nou Barris és un dels barris referents pel que fa a la organització i treball conjunt de les entitats, organitzacions i societat civil que hi està vinculada, pel que durant aquesta sessió s’escoltarà i es compartiran experiències vinculades al treball al barri des del barri.

Durant la ponència marc el Centre d’Estudis Populars i Arxiu Històric de Roquetes-Nou Barris, una entitat sense ànim de lucre fundada al 1983 dedicada a recuperar, preservar, fomentar i difondre la memòria històrica de les barriades que conformen l’actual districte de Nou Barris, posarà en context la història del teixit associatiu de Nou Barris i el recorregut col·laboratiu de les organitzacions de Nou Barris.

Durant la taula de reflexió, la Fundació els Tres Turons, La Dinamo i la Coordinadora Cultural de Nou Barris reflexionaran sobre el treball des de la proximitat, del barri cap al barri, com són les diferents maneres de treballar amb aquesta perspectiva i quines són les col·laboracions que es poden dur a terme entre els dos actors. Finalment les persones assistents podran donar la seva opinió i compartir les seves experiències en la temàtica.

 Dia: 4 de juny

Lloc: Ateneu Popular de 9 barris (Carrer de Portlligat, 11, 15)

Programa de la sessió:  

16h Benvinguda de l’Observatori

16:15h Ponència marc: Centre d’Estudis Populars i Arxiu Històric de Roquetes-Nou Barris

16:45h Taula de reflexió

         – Fundació els 3 Turons

          – La Dinamo

        – Coordinadora Cultural de 9 Barris

17:30h: Ronda d’intervencions del públic

L’assistència a les jornades és pública i gratuïta, però cal inscripció prèvia:

Inscripcions