Perspectiva de barri

Targetó04

Inscripcions

A la darrera sessió es treballarà sobre l’acció al barri. Nou Barris és un dels barris referents pel que fa a la organització i treball conjunt de les entitats, organitzacions i societat civil que hi està vinculada, pel que durant aquesta sessió s’escoltarà i es compartiran experiències vinculades al treball al barri des del barri.

Durant la ponència marc es posarà en context la història del teixit associatiu de Nou Barris per tal de proporcionar la base de l’activisme al barri i l’historial organitzatiu entre les entitats així com el sorgiment d’organitzacions de l’Economia Social i Solidària i la seva adaptació al teixit associatiu existent.

Durant la taula de reflexió, entitats i organitzacions d’Economia Social i Solidària reflexionaran sobre el treball des de la proximitat, del barri cap al barri, com són les diferents maneres de treballar amb aquesta perspectiva i quines són les col·laboracions que es poden dur a terme entre els dos actors. Finalment les persones assistents podran donar la seva opinió i compartir les seves experiències en la temàtica.

 

Programa de la sessió: 4 de juny a l’Ateneu Popular de 9 barris (Carrer de Portlligat, 11, 15)

Properament…

L’assistència a les jornades és pública i gratuïta, però cal inscripció prèvia:

Inscripcions