Open Data, valors democràtics i associacionisme

 

Nova sessió formativa d’Open Data i Big Data

Targeto-OpenDataok

La nova era digital i la gran quantitat d’informació generada planteja nous potencials que poden afavorir la qualitat democràtica i la participació interna a partir de recursos i eines digitals com és l’Open Data i el Big Data. Sovint la manca de coneixement impossibilita el seu ús d’acord amb la missió de les organitzacions no lucratives. Aquest taller que combina la formació presencial i virtual vol posar fil a l’agulla, tot definint conceptes i eines d’interès. El seu coneixement contribuirà a l’aprofitament i alliberament de les dades en el camí de la transformació social.

Aquest taller consta de 2 sessions:

1. Presencial – Dimecres 17 d’octubre de 16h a 19h al Casal del Barri Folch i Torras (Carrer de la Reina Amàlia, 3, Barcelona

2. Online – Dijous 18 d’octubre de 17h a 18:30h

Equip docent:

Montse Fernández: Experta en gestió de dades, especialment d’organitzacions no lucratives. Llicenciada en Sociologia, Diplomada en Estadística i Graduada en Ciències Socials per la Universitat Autònoma de Barcelona. Professora associada a la Universitat Pompeu Fabra i doctoranda del programa interuniversitari d’Estudis de Gènere: Cultura, Societat i Polítiques.

Laia Otero: Experta en comunicació i transparència. Llicenciada en Periodisme a la Universitat Autònoma de Barcelona i docent en Comunicació Corporativa.

El taller és gratuït per a les entitats no lucratives de Barcelona i cal inscripció

Segons el Reglament (UE) 2016/679 i la Llei 34/2002, (LSSICE), l’informem que les dades personals incloses en el formulari, passaran a formar part d’un Fitxer titularitat de Associació Observatori del Tercer Sector i de la Societat Civil, la finalitat de la qual és gestionar les comunicacions i difusió de l’activitat de l’associació o puntualment informació comercial, sigui per la seva relació amb nosaltres o perquè ens hagi autoritzat al fet que les seves dades figuren en aquest fitxer. El tractament i conservació d’aquestes dades es realitzarà amb confidencialitat, aplicant les corresponents mesures de seguretat i pel temps necessari per a la prestació dels nostres serveis o, en defecte d’això, pel legalment establert. Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos en què existeixi una obligació legal. Vostè, com a persona interessada directa, podrà, en tot moment, exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, limitació del tractament, portabilitat o oposició dirigint un escrit al costat de document acreditatiu de la seva identitat a l’Associació Observatori del Tercer Sector i de la Societat Civil, amb C.I.F. G63349310 i domiciliada a Ronda Universitat, 33, 3-2A, 08007 – Barcelona o a través del correu electrònic observatori@observatoritercersector.org.