Com ha canviat l’entorn des de que existeix la meva entitat?

Inscripcions

Aquesta formació vol dotar d’eines a les entitats participants per realitzar un anàlisi de l’impacte realitzat a l’entorn. En el desenvolupament de la sessió es coneixeran les diverses metodologies existents per analitzar l’impacte de les tasques ralitzades a les organitzacions no lucratives i s’aprendrà a aplicar aquell/s que més s’adaptin a les necessitats de la propia entitat.

La formació es realitzarà el dijous 21 de març de 9:30h a 16:30h (properament s’anunciarà el lloc) i tindrà un cost de 90 € (amb el 50% de descompte a partir de la segona persona de la mateixa organització inscrita).

Objectius del taller:

  • Facilitar a les persones assistents els coneixements necessaris per incorporar l’avaluació de l’impacte en la gestió de les entitats, com a eina per diagnosticar el valor que aquestes generen en el seu entorn.
  • Conèixer les diferents metodologies existents per mesurar l’impacte social que les organitzacions generen.
  • Adquirir els coneixements necessaris per definir una metodologia d’avaluació d’impacte adequada a la realitat de la pròpia entitat.

 

Destinataris:

  • Persones responsables de la gestió/direcció de les entitats, responsables de comunicació i d’avaluació.

 

Contingut de la sessió (temari):

  • L’avaluació de l’impacte de la nostra organització com a element clau per a la generació de complicitat social: a qui li importa la nostra entitat i quin valor els hi estem aportant.
  • Fonaments de l’avaluació d’impacte, eines i metodologies existents.
  • Exemples d’organitzacions que mesuren i comuniquen el seu impacte.
  • Bases per a l’elaboració d’un model propi de mesurament d’impacte.

 

Desenvolupament sessió:

  • Taller amb un enfocament eminentment pràctic en el que, partint d’una introducció als conceptes teòrics bàsics, es treballaran diferents dinàmiques que permetran a les persones assistents realitzar una diagnosi de l’impacte generat per l’activitat de la seva entitat.

 

Equip docent:

Nekane Navarro Rodríguez

Consultora experta en responsabilitat social, mesurament d’impacte i planificació i direcció estratègica d’entitats socials. Cofundadora i consultora a beethik (www.beethik.com). Des de 2015 és col·laboradora en projectes de Respon.cat, Iniciativa empresarial per al desenvolupament de la Responsabilitat Social a Catalunya. Anteriorment, ha estat coordinadora de l’Associació Clúster Créixer (2012 – 2014) i sòcia consultora responsable de l’activitat d’ALTER CIVITES S.L. a Catalunya, empresa de consultoria social (2005 – 2014). Amb més de 15 anys d’experiència en consultoria social (entitats socials i polítiques públiques de serveis socials).

Inscripcions