Acompanyament Memòries

cropped-top1000x350_21.pngArriba el moment de tancar la memòria de l’any. Per a les organitzacions, la memòria representa l’eina fonamental per generar confiança en el seu entorn.

Més de 500 persones ja han participat als tallers de memòries que hem organitzat. Han estat un èxit. Vist l’alt interès generat, hem preparat un programa que va un pas més enllà: acompanyar algunes entitats en el procés d’elaboració de la seva memòria anual.

Es tracta d’un programa innovador per ajudar-vos a preparar la vostra memòria: us acompanyem en el desenvolupament d’una memòria atractiva i generadora de confiança social.pastilla acompanyament

Partint de la darrera memòria de cada entitat, identificarem aspectes concrets de millora i donarem pistes sobre els elements clau a tenir en compte. L’objectiu és tenir una bona memòria llesta abans de finals de maig de 2019. L’acompanyament del grup, les fites en el procés i l’orientació clara del programa ho faran possible.

L’acompanyament està orientat a resultats, amb objectius concrets i fites a mig termini. S’estructura en 4 sessions presencials, d’una matí o d’una tarda de durada, cada 15 dies al llarg de 2 mesos. Paral·lelament, les organitzacions participants reben atenció personalitzada al llarg de tot el procés, a través de telèfon, correu electrònic i skype.

A més, durant l’acompanyament s’utilitzarà una eina comunicativa online, basada en blocs d’informació que permetran mostrar, de forma personalitzada, diferentes parts i aspectes de la memòria. Es treballarà sobre la plataforma Messagenes i es podrà gaudir, gratuïtament i durant un any, del seu ús per a fer difusió de la memòria.

Programa

28 de març. Quins canvis s’han de fer per millorar la nostra memòria 2018?

11 d’abril. Com explicar què hem aconseguit durant els darrers 12 mesos?

25 d’abril. Donant forma a la memòria de l’any

28 de maig. Tancant una bona memòria de 2019

Assistència personalitzada (telèfon, skype, correu electrònic,…) al llarg de tot l’acompanyament.

Les 4 sessions d’acompanyament es duran a terme als matins de 10h a 14.

Equip docent
Irene Borràs,
CAUSES. Economista. Experta en comunicació i altres camps de la gestió de les entitats no lucratives.
Equip de Messagenes. Canals de comunicació personalitzats i innovadors.

Preu i inscripcions
Es pot sol·licitar contactant amb l’Observatori a: campus@observatoritercersector.org.


Organitzat conjuntament per:
LogoOTS+Causes+Messegenes

3 pensaments a “Acompanyament Memòries

  1. Retroenllaç: Agenda |

  2. Retroenllaç: Has de preparar la memòria anual de la teva entitat? |

  3. Retroenllaç: Arriba el temps… de les memòries! – CAUSES

Els comentaris estan tancats.